Guvernul organizează un Târg de cariere

  • 15 Ianuarie 13:39
Guvernul organizează un Târg de cariere

Guvernul organizează mâine, 16 ianuarie, un Târg de cariere, în cadrul căruia vor fi prezentate oportunitățile de angajare la Cancelaria de Stat, ministere și agențiile subordonate Executivului, anunță Serviciul de presă al instituției de resort.

Târgul de cariere se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, în holul Casei Guvernului, intrarea centrală. La eveniment vor participa reprezentanți ai peste 30 de instituții care vor prezenta funcțiile publice de conducere și de execuție în diverse domenii - economie, justiție, comunicare, asigurări sociale, statistică, resurse umane, audit intern.

Cele mai multe funcții vacante vor fi prezentate de Cancelaria de Stat, Ministerul Energiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Justiției, Ministerul Mediului, Casa Națională de Asigurări Sociale și Biroul Național de Statistică. De asemenea, vor fi propuse numeroase oportunități de angajare în cadrul Biroului pentru integrare europeană, creat în cadrul Cancelariei de Stat.  Angajații acestei structuri vor gestiona procesul de aderare pe plan intern și vor asigura o comunicare eficientă despre Uniunea Europeană și beneficiile aderării la UE. 

Toate detaliile despre funcțiile vacante le găsiți pe https://cariere.gov.md/ro - o platformă ușor de navigat, unde este descris scopul fiecărei funcții vacante, sarcinile de bază, condițiile participării la concurs, salariul și modalitatea de depunere a documentelor necesare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:2,06 m/s
Fri
28
Sat
27
Sun
22
Mon
24
Tue
27
Arhivă Radio Chișinău