Guvernul îndeamnă autoritățile publice să formeze echipe la nivel raional pentru scrierea proiectelor

  • 15 Ianuarie 16:51
Guvernul îndeamnă autoritățile publice să formeze echipe la nivel raional pentru scrierea proiectelor

Guvernul îndeamnă reprezentanții autorităților publice locale să dezvolte capacitățile de scriere a proiectelor și să formeze, la nivel raional, echipe responsabile pentru elaborarea acestora. Despre aceasta a comunicat premierul Dorin Recean în cadrul unei întâlniri președinții de raioane și șefii oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, la Casa Guvernului, transmite IPN.

Premierul accentuat că este importantă sustenabilitatea proiectelor pentru a livra rapid rezultate cu impact pe termen lung pentru oamenii din localități. „Obiectivul nostru comun este să creștem bunăstarea cetățeanului.

În acest sens, este important să coordonăm agendele autorităților publice centrale și locale, să prioritizăm necesitățile oamenilor și să facem investiții care dezvoltă capacitatea noastră de a-i deservi”, a menționat Dorin Recean, citat într-un comunicat de presă.

Republica Moldova este eligibilă pentru participare în cadrul a trei programe cofinanțate de UE: Programul Interreg NEXT România-Republica Moldova 2021-2027, Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre 2021-2027 și Programul Regiunii Dunărea Interreg 2021-2027.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Arhivă Radio Chișinău