Guvernatorul regiunii ruse Murmansk a fost înjunghiat. ”A suferit o rană de cuțit în stomac”

  • 05 Aprilie 10:23
Guvernatorul regiunii ruse Murmansk a fost înjunghiat. ”A suferit o rană de cuțit în stomac”

Un atacator a cărui identitate nu este cunoscută l-a înjunghiat în stomac pe guvernatorul regiunii arctice ruse Murmansk, după ce acesta avusese joi o întâlnire cu locuitorii unui oraș al regiunii, au anunțat agențiile de presă ruse, care citează serviciul de presă al guvernatorului, transmite News.ro.

Bărbatul l-a acostat pe guvernatorul Andrei Cibis în timp ce acesta ieșea de la o întâlnire care avusese loc în casa de cultură din Apatiti, la sud de portul nordic Murmansk, transmite G4Media.

„A avut loc un atac armat și a suferit o rană de cuțit în stomac. Atacatorul a fost reținut”, a anunțat serviciul de presă al guvernatorului.

„Guvernatorul se află în prezent în operație. El este conștient și s-a îndreptat singur spre mașina sa. În drum spre spital, el vorbea și răspundea la întrebări. Era curajos, vesel”, a precizat sursa citată.

Agențiile de presă ruse nu au spus nimic despre posibilul motiv al agresiunii, notează Reuters.

Un atac armat asupra unui funcționar public este un eveniment relativ rar în Rusia, în special într-o regiune arctică precum Murmansk, la aproximativ 1.500 km nord de Moscova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău