Grupul parlamentar „Pro-Moldova” îl va acționa în judecată pe vicepreședintele PD, Eugeniu Nichiforciuc

  • 18 Martie 2020 14:37
Grupul parlamentar „Pro-Moldova” îl va acționa în judecată pe vicepreședintele PD, Eugeniu Nichiforciuc

Grupul parlamentar "Pro Moldova", format din foști deputați ai Partidului Democrat, intenționează să-l acționeze în judecată pe fostul coleg, vicepreședintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc. Motiv pentru aceasta au servit declarațiile sale precum că "deputații din acest grup au primit câte 150-250 mii euro pentru a părăsi fracțiunea PDM și a se alătura grupului".

Potrivit agenției INFOTAG, într-un comunicat al "Pro Moldova" se menționează că "acuzațiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună știință pentru a decridibiliza grupul parlamentar".

"Această metodă mârșavă este folosită pentru a distrage atenția de la pactul de trădare de țară făcut cu socialiștii și președintele prorus Igor Dodon", susțin deputații.

Ei au constatat "sporirea atacurilor calomnioase la adresa proiectului pentru oameni și țară - Pro Moldova".

"Respingem acuzațiile calomnioase și anunțăm că-l vom acționa în judecată pe Eugen Nichiforciuc pentru calomnie, denigrare și fals în declarații. Sperăm că nu se va ascunde după imunitatea parlamentară", se spune în document.

De asemenea, "Pro Moldova" a atras atenția la faptul că, "dintr-odată, PDM nu mai cere investigarea finanțării ilegale a socialiștilor și a președintelui Dodon".

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău