"Greșit". Donald Trump îl contrazice din nou pe Anthony Fauci privind criza COVID din SUA

  • 03 August 2020 16:57

Epidemiologul șef de la Casa Albă, Anthony Fauci, a declarat că SUA înregistrează mai multe cazuri de infectare cu coronavirus decât statele europene deoarece a avut "o reacție mai puțin agresivă" privind economia, în primul val al pandemiei. Președintele american, Donald Trump, îl contrazice, spunând că numărul mare de cazuri se datorează testării în masă, potrivit The Guardian, citat de DIGI2.ro.

"Greșit", i-a replicat liderul de la Casa Albă, pe Twitter, potrivit sursei citate. „Avem atât de multe cazuri deoarece am testat mult mai mult decât orice altă țară, 60.000.000. Dacă am testa mai puțin, ar fi mai puține cazuri. Cum s-au descurcat Italia, Franța sau Spania? Acum, din păcate, Europa se confruntă cu noi creșteri. Mulți dintre guvernatorii noștri au muncit din greu. Unele state s-au descurcat mai bine, altele mai puțin, dar ne vom întoarce mai puternici”.

Săptămâna trecută, președintele Trump s-a plâns că imunologul Anthony Fauci este mult mai popular decât el și că este criticat pe nedrept în ceea ce privește modul în care gestionează criza coronavirusului.

"El este foarte popular. Este doar curios. Lucrăm împreună, dar pe mine de ce nu mă place nimeni? Probabil e vorba doar de personalitatea mea", a declarat Donald Trump, potrivit CNN.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău