Grecia extinde restricțiile de călătorie pentru români până la 31 august

  • 13 August 2020 12:20
Grecia extinde restricțiile de călătorie pentru români până la 31 august

Zborurile dintre Grecia și Turcia rămân suspendate până la 31 august. Zborurile dintre Grecia și Albania și Macedonia de Nord vor continua să funcționeze doar pe Aeroportul Internațional Atena „Eleftherios Venizelos”, până la 31 august, relatează Greek Times, potrivit Mediafax, preluat de Digi24.ro

Toți pasagerii care călătoresc în Grecia din Bulgaria, Malta, România și Emiratele Arabe Unite vor continua să fie obligați până la 31 august să furnizeze un rezultat negativ al testului Covid-19 la sosirea în Grecia; testul nu poate fi mai vechi de 72 de ore înainte de sosirea lor în Grecia.

Un rezultat negativ al testului va fi necesar și pentru pasagerii din Albania, Belgia, Republica Cehă, Olanda, Macedonia de Nord, Spania și Suedia.

În plus, Autoritatea elenă de aviație civilă a prelungit până la 31 august interdicția de intrare a cetățenilor non-UE, cu excepția pasagerilor din următoarele țări, care vor putea călători în Grecia: Australia, Canada, Georgia, Japonia, Noua Zeelandă , Rwanda, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia, Uruguay și Emiratele Arabe Unite.

Toți pasagerii care sosesc în Grecia trebuie să completeze un formular de localizare a pasagerilor (PLF) cu cel puțin o zi înainte de sosire, furnizând informații care vor include aeroportul de plecare și adresa prevăzută pentru sejurul lor în Grecia.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău