Graficul controalelor la 29 de agenți economici din cadrul a cinci Parcuri Industriale, în anul 2020 (Bizlaw)

  • 26 Decembrie 2019 16:50
Graficul controalelor la 29 de agenți economici din cadrul a cinci Parcuri Industriale, în anul 2020 (Bizlaw)

Urmare evaluării riscurilor a celor 82 agenți economici, rezidenți ai parcurilor industriale, patru organe de control (Serviciul Vamal, Serviciul Fiscal de Stat, Inspectoratul pentru protecția mediului, Inspectoratul de stat al Muncii) au solicitat supunerea controlului pe parcursul anului 2020 a 29 agenți economici din cadrul a cinci Parcuri Industriale (PI ”Tracom”, PI ”Răut”, PI ”Edineț”, PI ”Comrat”, PI ”Cimișlia”. Dintre care, cinci controale vor fi efectuate în comun.

Proiectul hotărârii de Guvern pentru aprobarea Graficului controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale pentru anul 2020 a fost prezentat pentru consultări publice.

Drept temei la elaborarea acestui proiect au fost prevederile art. 12 din Legea cu privire la parcurile industriale, care stipulează că în vederea optimizării controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale, anual la propunerea organelor de control se aprobă graficul controalelor de stat planificate prin hotărâre de Guvern.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău