Grădina Zoologică din Chișinău a expus publicului puii născuți recent

  • 02 Iulie 2018 17:10
Grădina Zoologică din Chișinău a expus publicului puii născuți recent Imagine simbol

Puii născuți, în ultimele trei luni, la Grădina Zoologică din Chișinău, au fost expuși publicului. Vizitatorii pot vedea patru pui de lupi de stepă, două femele și doi masculi, și un taur maghiar.

Administratorul-șef Olga Iuzvac a declarat pentru IPN că, între timp, la Grădina Zoologică s-a mai născut un pui de râs, o lamă și o căprioară. Până se vor face mari, vor rămâne la Chișinău, după care, probabil, vor intra într-un program de schimb de animale cu alte grădini zoologice.

La sfârșitul lunii aprilie, crocodilul Grădinii Zoologice, care a stat ferit de ochii vizitatorilor mai bine de 40 de ani, a fost expus publicului, după un proces de reparații și amenajări. Au mai fost expuși enoți, capibara, mai mulți, șerpi, între care și șarpele anaconda, unele păsări care până atunci au stat închise.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 până la 20.00. Costul biletelor a rămas neschimbat: 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit copii până la 7 ani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău