Globurile de Aur: “Artistul” și “Descendenții”, marile câștigătoare

  • 16 Ianuarie 2012 09:06
Globurile de Aur: “Artistul” și  “Descendenții”, marile câștigătoare

Filmul mut “Artistul” și drama de familie “Descendenții” au fost marile câștigãtoare la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur care a avut loc ieri la Los Angeles.

Filmul mut “Artistul” și drama de familie “Descendenții” au fost marile câștigãtoare la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur care a avut loc duminică, 15 ianuarie, la Los Angeles.

Pelicula ”Descendenții”, în care actorul George Clooney joacã rolul unui bãrbat care își conduce familia într-un moment tragic în care soția sa se află în comă, a obținut două Globuri de Aur, inclusiv pentru cea mai bunã dramã și pentru cel mai bun actor într-o dramă - George Clooney.

”The Artist”, o poveste romantică despre un actor în decădere care se îndrăgostește într-un moment în care filmele mute devin filme cu sonor, a câștigat trei trofee, inclusiv pentru cel mai bun muzical sau comedie și pentru cel mai bun actor într-un muzical sau comedie - starul francez Jean Dujardin.

Meryl Streep a obținut trofeul pentru cea mai bună actriță într-o dramă pentru felul în care o interpreteazã pe Margaret Thatcher, fostul premier britanic, în filmul Doamna de Fier.

Globurile de Aur sunt oferite de cei aproximativ 90 de membri ai Asociației Presei Străine de la Hollywood.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:4,63 m/s
Mon
26
Tue
26
Wed
23
Thu
24
Fri
25
Arhivă Radio Chișinău