Gigi Becali ar putea fi eliberat condiționat

  • 06 Martie 2015 13:50
Gigi Becali ar putea fi eliberat condiționat

(UPDATE) Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea omului de afaceri român George Becali privind eliberarea sa condiționată din Penitenciarul Poarta Albă, transmite Agerpres.

În situația în care decizia judecătorilor nu va fi contestată de procurori, Becali va putea pleca acasă la începutul săptămânii viitoare.

Magistrații Judecătoriei Medgidia vor analiza, vineri, cererea de eliberare condiționată din Penitenciarul Poarta Albă a lui George Becali, acesta având șansa să plece definitiv din arest în cazul unei sentințe favorabile.

Solicitarea lui Becali se va judeca după ce o comisie a penitenciarului a stabilit că acesta întrunește condițiile legale pentru a putea fi eliberat condiționat.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis. 

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul 'Valiza'.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
11
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău