Ghidul de finanțare nerambursabilă – DRRM 2023, lansat în consultare publică

  • 21 Ianuarie 2023 10:16
Ghidul de finanțare nerambursabilă – DRRM 2023, lansat în consultare publică

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) a lansat vineri, 20.01.2023, în dezbatere publică, Ghidul de finanțare nerambursabilă 2023, pe pagina de internet a instituției.

Unele dintre modificările propuse în varianta actuală se referă la documentele care trebuie depuse de către solicitant la dosarul de finanțare, documentele justificative privind cheltuielile efectuate în cadrul proiectelor, precum și la elementele de identitate vizuală necesare pentru promovarea proiectelor și a sursei de finanțare.

Pot beneficia de finanțare nerambursabilă din partea DRRM: asociațiile, fundațiile, unitățile de cult, organizațiile neguvernamentale, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat, din România și din afara frontierelor țării.

Domeniile de finanțare nerambursabilă sunt: Cultură, Mass-media, Educație, Spiritualitate și tradiție, precum și Societatea civilă.

Cei interesați pot consulta Ghidul de finanțare nerambursabilă accesând link-ul următor.

Eventualele observații și sugestii pot fi trimise timp de 10 zile calendaristice, la adresa de e-mail [email protected].

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău