Germania | Un bărbat a profitat de un test-drive pentru a fura o mașină Ferrari foarte rară

  • 15 Mai 2019 20:02
Germania | Un bărbat a profitat de un test-drive pentru a fura o mașină Ferrari foarte rară

Poliția germană a emis miercuri un aviz de căutare în cazul unui bărbat care a profitat de un test-drive cu o mașină Ferrari GTO, extrem de rară și care costă peste două milioane de euro, pentru a o fura, relatează AFP.

Suspectul s-a prezentat marți după-amiază la un dealer de mașini vechi în Neuss Uedesheim, la periferia orașului Düsseldorf, unde a pretins că este interesat de o mașină Ferrari 288 GTO, de culoare roșie, fabricată în cel puțin 300 de exemplare în anii '80, a explicat într-un comunicat poliția locală.

Bărbatul, a cărui fotografie este difuzată de către poliția locală, a reușit să-l convingă pe dealer să efectueze un test pe șosea înainte de o eventuală cumpărare. El s-a făcut nevăzut la volanul mașinii, al cărei preț este evaluat la aproximativ 2,2 milioane de euro.

Precedentul proprietar al mașinii a fost nord-irlandezul Eddie Irvine, fost pilot de Formula 1, potrivit cotidianului german Bild.

Mașina Ferrari a fost în cele din urmă reperată de către martori circulând într-un alt oraș apropiat de Düsseldorf, Neuss. Polițiștii au găsit-o într-un garaj. Hoțul este în continuare de negăsit.

sursa: AGERPRES

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău