Germania | Trei oameni au murit într-un accident de elicopter

  • 17 Octombrie 2021 18:21
Germania | Trei oameni au murit într-un accident de elicopter

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa, citat de Agerpres.

Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se știe dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter și încă nu a fost găsită.

Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla și câte persoane se aflau la bord.

Elicopterul s-a prăbușit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa și Bavaria. Cauza accidentului nu este clară.

Fragmente din epava elicopterului sunt împrăștiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției de la fața locului. El nu a reușit să furnizeze nicio informație privind identitatea celor care au murit.

Numeroși angajați ai serviciilor de urgență sunt prezenți la fața locului. "Situația este foarte deprimantă", a spus purtătorul de cuvânt al poliției.

Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare.

Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniți grav.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău