Germania: A început carnavalul din Koln

  • 04 Februarie 2016 19:12
Germania: A început carnavalul din Koln

Carnavalul din Köln, una dintre cele mai mari petreceri populare din această perioadă a anului organizate în Germania, a început joi, 4 februarie, pe fundalul onor drastice măsuri de securitate, după ce în Noaptea de Anul Nou în acest oraș aproximativ o mie de femei au fost victime ale unor abuzuri sexuale și furturi atribuite în mare parte unor bărbați…

Carnavalul din Köln, una dintre cele mai mari petreceri populare din această perioadă a anului organizate în Germania, a început joi, 4 februarie, pe fundalul onor drastice măsuri de securitate, după ce în Noaptea de Anul Nou în acest oraș aproximativ o mie de femei au fost victime ale unor abuzuri sexuale și furturi atribuite în mare parte unor bărbați migranți. 

În Köln au fost dislocați 2.500 de polițiști, un efectiv de trei ori mai mare decât în 2015. S-a acționat în acest fel pentru a preveni incidente de genul celor de revelion, precum și ținând cont de amenințările teroriste din ultima vreme.

Petrecerea populară - la care anul trecut au participat 1,5 milioane de oameni - va dura șase zile și se va termina, conform obiceiului, în ziua de intrare în postul Paștelui Catolic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău