Georgia suspendă campionatul de fotbal și transportul municipal de călători din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19

  • 13 August 2021 13:13
Georgia suspendă campionatul de fotbal și transportul municipal de călători din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19

Georgia a anunțat vineri că va suspenda competițiile de fotbal timp de trei săptămâni, în cadrul noilor restricții impuse de autorități pentru a opri răspândirea coronavirusului în țară, informează Agerpres. De asemenea, în țară va fi suspendat transportul municipal de călători în majoritatea orașelor, putând fi utilizate doar cursele de călători care fac legătura între localități.

„Decizia de suspendare a ligii este urmarea restricțiilor impuse de guvern, începând cu 14 august, care interzic în special activitățile masive”, a precizat Federația georgiană de fotbal, citată de Agerpres.

Astfel, în perioada 14 august – 4 septembrie nu vor avea loc meciuri în campionatul național, a subliniat federația de la Tbilisi, măsura afectând atât prima ligă, în care evoluează zece cluburi, cât și alte divizii.

Anul trecut, țara caucaziană a impus restricții similare care au durat trei luni, între martie și iunie.

Până în prezent, Georgia, cu o populație de 3,7 milioane de locuitori, a înregistrat 471.685 de cazuri de Covid-19 și 6.321 de decese.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,52
Nori împrăștiați
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Thu
17
Fri
19
Sat
20
Sun
17
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău