George Clooney, regizor și protagonist într-o adaptare pentru Netflix a romanului "Good Morning, Midnight"

  • 25 Iunie 2019 20:10
George Clooney, regizor și protagonist într-o adaptare pentru Netflix a romanului

George Clooney va regiza și va interpreta rolul masculin principal într-un lungmetraj produs de Netflix care se inspiră din romanul "Good Morning, Midnight", publicat de scriitoarea americană Lily Brooks-Dalton, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Mark L. Smith va adapta scenariul pe baza acestui roman SF-thriller, desemnat una dintre cele mai bune cărți ale anului 2017 de Chicago Review of Books. Cu o intrigă plasată într-un univers post-apocaliptic, cartea prezintă două povești paralele: cea a lui Augustine (George Clooney), un om de știință care trăiește izolat în zona Arcticii, și cea a unui astronaut aflat la bordul vehiculului spațial Aether, care încearcă să revină pe Terra, în timp ce personajul Augustine încearcă din răsputeri să intre în contact cu nava spațială.

George Clooney și Grant Heslov de la Smokehouse Pictures vor produce acest film alături de Anonymous Content și Syndicate Entertainment.

Filmul, care nu are deocamdată un titlu oficial, va intra în producție în luna octombrie.

Această adaptare marchează primul lungmetraj cu George Clooney realizat pentru o platformă de streaming și, totodată, primul său proiect pentru Netflix, deși starul american a fost, recent, producător executiv, regizor și actor în câteva episoade ale serialului "Catch-22", produs de platforma Hulu.

De asemenea, acesta este primul proiect regizoral al lui George Clooney după "Suburbicon", un lungmetraj pe care l-a regizat în 2017 pentru Paramount, și primul film în care joacă rolul principal după pelicula "Money Monster", lansată de Sony în 2016. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău