Game of Thrones | Un actor se plânge că și-a pierdut popularitatea după cel mai recent episod

  • 13 August 2017 09:46
Game of Thrones | Un actor se plânge că și-a pierdut popularitatea după cel mai recent episod

Actorul Jerome Flynn, care îl interpretează pe Bronn în serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a spus într-un interviu acordat recent televiziunii HBO că și-a pierdut popularitatea după cel mai recent episod al producției, în care apare trăgând cu o săgeată spre Drogon, unul dintre cei trei dragoni ai reginei Daenerys, interpretată de Emilia Clarke, informează The Independent.

În cel mai recent episod al serialului - cel de-al patrulea din sezonul 7, personajul Bronn încearcă să îl omoare pe Drogon trăgând spre el cu o armă creată special pentru a ucide dragonii. El ia această decizie în timpul unei lupte în care regina Daenerys atacă soldați ai casei Lannisteer, cu ajutorul dragonului Drogon și a războinicilor Dothraki.

Jerome Flynn, al cărui personaj s-a dovedit a fi popular întotdeauna în rândul fanilor, a spus că această scenă, pentru care a filmat timp de mai multe săptămâni, i-a făcut pe spectatori să își schimbe părerea despre el.

Au făcut o treabă extraordinară cu această scenă. Însă, trebuie să spun că de când a fost difuzată lupta, mi-am pierdut puțin popularitatea. Poștașul nu vrea să îmi vorbească, pentru că am tras în dragon”, a spus actorul citat de News.ro.

Jerome Flynn a apărut în serialul ”Game of Thrones” încă din primul sezon al acestuia.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheață și foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice și intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon și Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al șaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producție a postului HBO care a depășit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheață și foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluția firului narativ și decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câștigat și numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy..

Serialul se va încheia cu cel de-al optulea sezon, care va avea șase episoade, cu unul mai puțin decât cel de-al șaptelea sezon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău