GALERIE FOTO | Un incediu puternic a izbucnit într-un sector al Capitalei. Câte echipe de pompieri au ajuns la fața locului

  • 02 Noiembrie 2019 23:15
GALERIE FOTO | Un incediu puternic a izbucnit într-un sector al Capitalei. Câte echipe de pompieri au ajuns la fața locului

În seara zilei de 2 noiembrie 2019 pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs întru-un bloc locativ de pe bulevardul Dacia 38/5 din capitală. Potrivit unui comunicat al ISGU, nimeni nu a avut de suferit.

 Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 20:43 de minute. La fața locului au intervenit 6 echipaje de pompieri inclusiv și două autoscări. Ajunși, salvatorii IGSU au stabilit că flăcările au cuprins panourile electrice de la etajele 5-9 și o debara cu mai multe bunuri materiale de la etajul șase, iar scara blocului a fost inundată cu fum dens. Pompierii au reușit în mod de urgență să evacuieze din scara peste 20 de persoane inclusiv șapte minori fiind protejați cu măști de protecție.

Potrivit datelor IGSU, incendiul a fost localizat la ora 21:39 și lichidat la ora 22:17. În urma incendiului au fost afectate panourile electrice din scara blocului locativ, dar și debaraua. Nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău