GALERIE FOTO | Târg de caritate organizat de soțiile ambasadorilor acreditați la Chișinău

  • 04 Decembrie 2022 14:25
GALERIE FOTO | Târg de caritate organizat de soțiile ambasadorilor acreditați la Chișinău

Muzeul Național de Istorie din Chișinău este astăzi gazda celei de a 24-a ediție a Târgului Internațional de Caritate (TIC). Evenimentul este organizat de soțiile ambasadorilor acreditați la Chișinău și mai multe femei de afaceri din Rep. Moldova. Fiecare își amenajează standul după specificul țării pe care o reprezintă, transmite Radio Chișinău.

Astfel, reprezentanții ambasadelor și organizațiilor internaționale, ONG-uri locale și agenții de dezvoltare, vânzători de obiecte de artizanat și artă se reunesc și împărtășesc din propria cultură, obiceiuri, preparate culinare și își expun lucrările, pe care vizitatorii le pot cumpăra.

La standul Ambasadei României la Chișinău, situat la etajul doi al Muzeului de Istorie, vizitatorii pot procura prăjituri, pâine și alte produse traditionale de patiserie, obiecte decorative pentru sărbătorile de iarnă, gemuri, zacuscă sau vinuri românești.

Evenimentul reprezintă o campanie de colectare de fonduri pentru proiecte de caritate care ar urma să fie implementate anul viitor în Rep. Moldova, printre care îmbunătățirea asistenței medicale pentru copii, susținerea pacienților cu îngrijiri paliative, atenuarea nevoilor refugiaților etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău