FOTO | Marșul comemorativ de la Corjova, sub supravegherea miliției. „Practica de intimidare de-a lungul anilor dă roade”

  • 02 Martie 2020 14:05
FOTO | Marșul comemorativ de la Corjova, sub supravegherea miliției. „Practica de intimidare de-a lungul anilor dă roade”

Astăzi, se împlinesc 28 de ani de la izbucnirea războiului de pe Nistru. La Chișinău, dar și în alte localități, oamenii participă la evenimente de comemorare a victimelor.

„La Corjova, Marșul comemorativ s-a desfășurat sub supravegherea miliției. Numărul participanților în acest an este unul foarte redus și este într-o scădere continuă de la an la an. Această practică de intimidare utilizată de-a lungul anilor, de către miliție se pare că dă roade”, se arată într-un comunicat al Asociației „Promo-Lex”.

Amintim că și în anii precedenți, în această zi, participanții la Marș erau supravegheați de miliție, dar au fost și cazuri când drumurile în localitate erau blocate de autospeciale, nu era permisă intrarea în localitate a mașinilor cu numere de înmatriculare constituționale sau erau organizate mitinguri cu civili, cu scopul de a provoca participanții la evenimentul de comemorare.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău