GALERIE FOTO de la incendiul din strada Uzinelor, Chișinău

  • 12 Noiembrie 2016 15:03
GALERIE FOTO de la incendiul din strada Uzinelor, Chișinău

Incendiul izbucnit într-un depozit de pe str. Uzinelor nr.9 a fost localizat de pompieri astăzi la ora 13.35 minute, anunță Departamentul Situațiilor Excepționale.

Potrivit instituției, peste 20 de autospeciale de intervenție, inclusiv 5 autoscări sunt antrenate de pompieri pentru localizarea și lichidarea incendiului de pe str. Uzinelor nr.9. Pe parcursul nopții peste 100 de pompieri și salvatori au întreprins măsuri de stingere  și răcire a clădirii cuprinsă de foc. Conform datelor operative se presupune că în interiorul clădirii se mai află o persoană.

 

La serviciul 901 a parvenit astăzi informația de la rudele femeiei Angela Ursu în vîrstă de 44 de ani, că aceasta s-ar putea afla în interior. La moment nu este posibilă intervenția pompierilor în interiorul clădirii, întrucât există riscul prăbușirii. Amintim că grupele de protectori pompieri au efectuat ieri lucrări de căutare a persoanelor, reușind să salveze doi oameni din zona cuprinsă de fum și temperaturi înalte. Intervenția salvatorilor în interiorul clădirii va fi posibilă după o evaluare a stării acesteia de către specialiștii geodeziști. Comisia locală pentru situații excepționale  urmează să se întrunească pentru evaluarea riscului și monitorizare.

 Amintim că pompierul Ivan Nagailîc, care a murit în urma incendiului, a fost adus la sediul unde a activat, pe strada Hîncu, 3, pentru ca cei care l-au cunoscut să își ia rămas bun. În jurul orei 17:00, corpul neînsuflețit va fi adus la biserica din curtea Serviciului PC SE, din strada Gh. Asachi, 69. Pompierul va fi înmormântat luni, 14 noiembrie, cu onoruri militare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,63
Burniță de intensitate joasă
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
1
Fri
2
Sat
2
Sun
2
Mon
2
Arhivă Radio Chișinău