Galerie FOTO | Alegerile prezidențiale, în plină desfășurare

  • 30 Octombrie 2016 17:03
Galerie FOTO | Alegerile prezidențiale, în plină desfășurare

Alegerile prezidențiale din această duminică înregistrează o prezență la vot peste așteptări a cetățenilor la urnele de vot. Pragul de validare a scrutinului a fost depășit către orele 14:15, iar spre 17.00 rata prezenței la vot s-a ridicat până la peste 42 la sută din alegătorii înscriși pe listele electorale.

Alegătorii au venit în număr mare la secțiile de votare, începând de la primele ore ale dimineții, cu întreaga familie și însoțiți adesea de copii.

Tot în prima jumătate a zilei au votat și majoritatea candidaților, dar și ofcialitățile, cu excepția liderului PD, Marian Lupu, care nu a anunțat nicăieri dacă și-a exercitat sau nu dreptuil la vot.

După ce au votat, candidații și demnitarii au făcut declarații pentru presă. Președintele Nicolae s-a dovedit, însă, cel mai rezervat în relația cu mass-media, gărbindu-se să urce în mașină și să plece.

Comisia Electorală Centrală organizează persiodic conferințe de presă, în care prezintă informații despre prezența la urne, posibile încălcări și evoluția procesului electoral

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău