GALERIE FOTO | Actorul român Horațiu Mălăele, de neegalat pe scena Teatrului Satiricus din Chișinău, într-un spectacol plin de umor și sinceritate

  • 15 Iulie 2023 15:30
GALERIE FOTO | Actorul român Horațiu Mălăele, de neegalat pe scena Teatrului Satiricus din Chișinău, într-un spectacol plin de umor și sinceritate

Îndrăgitul actor român, Horațiu Mălăele, a încântat publicul de la Chișinău cu spectacolul „Sunt un orb”, plin de umor și înțeles, susținut ieri, 14 iulie, pe scena Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale, din Chișinău. La eveniment au participat deputați, artiști, jurnaliști și oameni de cultură, transmite Radio Chișinău.

Horațiu Mălăele și-a delectat spectatorii cu versuri rimate și o selecție de proză scurtă, captivând audiența cu poezii pătrunzătoare. Actorul a impresionat, ca de fiecare dată, prin măiestria sa actoricească și capacitatea de a aduce zâmbetul pe fețele celor din sală. Nu au lipsit, bineînțeles, momentele de improvizație, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.

La finalul spectacolului, Horațiu Mălăele a răspuns cu drag cererilor fanilor, acordând autografe și realizând fotografii alături de aceștia. 

De asemenea, cei prezenți în sală au primit în dar, la alegere, câte unul dintre două titluri de carte scrise de Maestrul Mălăele: „O poveste cam ciudată și alte două povestiri” și „Poezii și vorbe-n vânt”.

Pe hol vizitatorii au putut admira și o expoziție de caricaturi, ieșite de sub pensula îndrăgitului actor.

Pentru Horațiu Mălăele, această revenire la Chișinău a fost o adevărată bucurie. El a mărturisit că îi fusese dor de acest oraș chiar la începutul spectacolului. „Mi-a fost dor de dumneavoastră, ca la zid de o fereastră”, a spus actorul.

Evenimentul a fost organizat și finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) în parteneriat cu Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”.


 

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,12 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău