Gala premiilor Emmy se va desfășura în aer liber din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus

  • 11 August 2021 18:56
Gala premiilor Emmy se va desfășura în aer liber din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, care recompensează cele mai bune producții din industria de televiziune americană, a fost mutată în aer liber din cauza temerilor crescânde legate de pandemia de coronavirus, au anunțat marți organizatorii, potrivit Reuters, citat de AGERPRES.

Gala, care va avea loc pe 19 septembrie, era inițial programată să se desfășoare într-un spațiu închis, în fața unui public restrâns, format din celebrități.

„Academia de Televiziune și CBS au decis să organizeze ceremonia... la Event Deck din cadrul L.A. LIVE, imediat în spatele Microsoft Theater'', a precizat Academia de Televiziune într-un comunicat.

Event Deck, situat în centrul orașului Los Angeles, este un spațiu în aer liber, care include o zonă extinsă acoperită.

Comunicatul precizează că modificările au survenit în urma discuțiilor cu experți din domeniul sănătății și siguranței din comitatul Los Angeles.

Potrivit documentului, vor fi limitări suplimentare în ceea ce privește numărul persoanelor invitate la ceremonie, inclusiv în ceea ce privește nominalizații la cele mai râvnite trofee din industria de televiziune americană.

„Din păcate, acest lucru înseamnă că nu toți nominalizații vor putea participa la ceremonia de premiere de anul acesta'', au mai spus organizatorii.

Autoritățile din Los Angeles au reimpus purtarea măștilor în toate spațiile publice din interior, precum și în sediul companiilor din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus în al doilea cel mai mare oraș din Statele Unite.

Anul trecut, gala premiilor Emmy a avut loc într-un studio, în absența publicului, nominalizații alăturându-se spectacolului prin apeluri video din casele sau grădinile lor.

Cântăreața Stevie Nicks, în vârstă de 73 de ani, și-a anulat marți cele cinci concerte programate pentru 2021 din cauza temerilor privind varianta Delta a coronavirusului.

„Deși sunt vaccinată, la vârsta mea sunt în continuare extrem de precaută și din aceste motive am decis să anulez cele cinci concerte pe care le plănuisem pentru 2021'', a scris pe Twitter fosta solistă a trupei Fleetwood Mac.

Festivalul de Jazz din New Orleans, programat pentru începutul lui octombrie, a fost anulat luni din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în statul Louisiana. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Arhivă Radio Chișinău