Furtunile din România fac primele victime. Doi morți în jud.Vaslui, mii de oameni fără energie electrică

  • 20 Septembrie 2017 23:13
Furtunile din România fac primele victime. Doi morți în jud.Vaslui, mii de oameni fără energie electrică

Doi bărbați din județul Vaslui au murit miercuri loviți de fulger, județul fiind sub cod galben de instabilitate atmosferică, vijelii și vânt puternic.

Potrivit maiorului Viorel Codrianu din cadrul ISU Vaslui, un bărbat de 49 de ani a fost găsit decedat pe câmp. Omul era cioban și a fost găsit fără viață la circa o oră și jumătate după ce a fost lovit de fulger, în momentul în care un alt localnic a observat oile pe câmp, nepăzite, relatează News.ro.

Bărbatul lovit de fulger a fost găsit pe un câmp în comună Puiesti, sat Cetățuia. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui au constatat decesul.

Un alt bărbat lovit de fulger a fost găsit în sat Valea Târgului, comună Pușcași. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care lucra la vie în momentul în care a fost lovit de fulger. În sprijinul sau au intervenit paramedicii de la SMURD Vaslui care au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes, în final fiind declarat decesul.

Conform sursei citate, în județul Vaslui, la oră transmiterii acestei știri sunt 11 sate nealimentate parțial cu curent alectric din cauza avariilor apărute la rețea, fiind vorba despre 1625 de abonați.

Două echipe de specialiști de la EON Moldova acționează pentru remedierea defecțiunilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău