Furtuna Ciara | Zeci de zboruri anulate către și dinspre Bruxelles

  • 09 Februarie 2020 12:07
Furtuna Ciara | Zeci de zboruri anulate către și dinspre Bruxelles

Aproximativ șaizeci de zboruri către și dinspre Bruxelles au fost anulate duminică în așteptarea furtunii Ciara prognozată să ajungă în cursul zilei în nordul Europei, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului din capitala Belgiei, scrie Agerpres.

Aceste anulări, decise de companiile aeriene, vizează zborurile Lufthansa către și dinspre Munchen și Frankfurt (Germania), Eurowings (Stuttgart, Germania), KLM (Amsterdam), British Airways (Londra), precum și 38 de zboruri ale Brussels Airlines către și dinspre Regatul Unit.

Alte anulări ar mai putea fi decise în timpul zilei din cauza furtunii, care ar putea provoca și întârzieri, a declarat purtătoarea de cuvânt.

Institutul regal de meteorologie din Belgia a emis duminică o alertă portocalie pentru vânturi puternice cu rafale de până la 130 km/h și chiar mai mult, cu un "risc ridicat de pagube" în toată țara.

Ministerul Afacerilor Externe a emis atenționări de călătorie pentru cetățenii români în Irlanda și Olanda din cauza furtunii Ciara.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău