Funeraliile Arethei Franklin nu vor fi publice

  • 21 August 2018 15:43
Funeraliile Arethei Franklin nu vor fi publice

Gwendolyn Quinn, purtătoarea de cuvânt și impresara Arethei Franklin, a dezmințit luni faptul că funeraliile regretatei cântărețe, care s-a stins din viață săptămâna trecută la 76 de ani, vor fi deschise publicului, relatează EFE.

Quinn a respins astfel zvonurile care au circulat la sfârșitul săptămânii trecute și care indicau că funeraliile artistei, ce vor avea loc la 31 august la Detroit, vor fi deschise publicului.

"Funeraliile sunt doar pentru prieteni, familie și invitați speciali", a declarat Quinn ziarului 'The Detroit News'.

Deși ceremonia va fi privată, publicul se va putea despărți de Regina muzicii soul în zilele de 28 și 29 august, când sicriul cu trupul său neînsuflețit va fi depus la Muzeul de Istorie Afro-Americană Charles H. Wright.

Greater Grace Temple este o biserică din zona de est a orașului Detroit, cu o capacitate pentru 4.000 de persoane, și a fost locul unde s-au desfășurat în 2005 funeraliile Rosei Parks, celebra activistă pentru drepturile afro-americanilor.

Și Muzeul de Istorie Afro-Americană Charles H. Wright, situat în centrul Detroitului și pe care Aretha Franklin îl vizita cu plăcere, a fost locul ales pentru ca mii de persoane să-i aducă un ultim omagiu lui Rosa Parks după moartea acesteia.

După funeraliile din 31 august, Aretha Franklin va fi înhumată în cimitirul Woodlawn din Detroit, alături de tatăl său, reverendul C.L. Franklin, surorile sale Carolyn Franklin și Erma Franklin, fratele său Cecil Franklin și nepotul său Thomas Garrett.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău