Funcția pe care i-a propus-o Volodimir Zelenski lui Mihail Saakașvili.„Pentru mine a fost o mare onoare”

  • 22 Aprilie 2020 18:05
Funcția pe care i-a propus-o Volodimir Zelenski lui Mihail Saakașvili.„Pentru mine a fost o mare onoare”

Fostul guvernator al regiunii Odesa și fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, a declarat că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a propus să preia funcția de vicepremier pe probleme legate de reforme în Guvernul condus de Denis Șmîgal.

"Pentru mine a fost o mare onoare să primesc din partea președintelui Zelenski propunerea de a deveni vicepremier al Guvernului Ucrainei pentru reforme. Am avut, de asemenea, o discuție foarte cuprinzătoare și benefică cu premierul ucrainean Denis Șmîgal, pe parcursul căreia am discutat în detaliu toate problemele legate de o eventuală activitate a mea în Guvern" - a scris Mihail Saakașvili, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a adăugat că analizează această propunere "cu o foarte mare responsabilitate" și a promis că va prezenta în Rada Supremă "un program privind modificările urgente". El a subliniat că, împreună cu echipa lui Zelenski, este gata să lucreze "cu toate forțele patriotice din Parlamentul ucrainean, dar și cu alte forțe politice, astfel încât Ucraina să depășească actuala criză economică globală cu cât mai puține pierderi".

Mihail Saakașvili a declarat că dorește să fie util în relațiile Ucrainei cu organizațiile financiare internaționale și intenționează, de asemenea, să contribuie la integrarea țării în comunitățile internaționale.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău