Franța: Macron nu mai are simptome de COVID-19 și poate ieși din izolare (Palatul Elysee)

  • 24 Decembrie 2020 13:05
Franța: Macron nu mai are simptome de COVID-19 și poate ieși din izolare (Palatul Elysee)

Președintele Franței, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv la COVID-19 la 17 decembrie, "nu mai prezintă simptome" și prin urmare izolarea sa de șapte zile se poate încheia, a transmis joi Palatul Elysee într-un comunicat de presă, citat de AFP, preluat de AGERPRES.

Macron, în vârstă de 43 de ani, se afla în autoizolare la o reședință prezidențială din La Lanterne, situată în apropiere de Palatul Versailles.

Președintele francez a avut dureri de cap, o tuse seacă și s-a simțit obosit timp de mai multe zile, însă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit începând de miercuri. El a transmis informări zilnice cu privire la evoluția stării sale de sănătate, amintește EFE.

Aceeași sursă relatează că Macron le-a urat sărbători fericite compatrioților săi și le-a amintit importanța prudenței în timpul perioadei de sărbători. Șeful statului francez a insistat că țara, care a înregistrat aproape 62.000 de decese și 2,5 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, trece printr-o "perioadă specială" și și-a exprimat încrederea că francezii vor putea "ține piept virusului". 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău