Franco Frattini începe astăzi o vizită de două zile la Chișinău și Tiraspol

  • 10 Mai 2019 10:53
Franco Frattini începe astăzi o vizită de două zile la Chișinău și Tiraspol

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, începe astăzi o vizită de două zile la Chișinău și Tiraspol pentru discuții cu oficialii de rang înalt din Republica Moldova și conducerea politică de la Tiraspol, potrivit unui comunicat al Misiunii OSCE.

În calitate de Reprezentant Special al Președinției slovace a OSCE în anul 2019, Franco Frattini se va concentra în cadrul vizitei pe modalitățile de avansare a procesului de reglementare transnistreană în cadrul parametrilor aprobați de toate cele 57 de state participante la Consiliul Ministerial al OSCE de la Milano, în decembrie 2018, anunță un comunicat al Misiunii OSCE.

Într-un comunicat de presă al Misiunii OSCE în Moldova se menționează că, în calitate de reprezentant special al Președinției slovace a OSCE în anul 2019, Frattini se va concentra în cadrul vizitei pe modalitățile de avansare a procesului de reglementare transnistreană în cadrul parametrilor aprobați de toate cele 57 de state participante la Consiliul Ministerial al OSCE de la Milano, în decembrie 2018.

Franco Frattini și negociatorul principal din partea Republicii Moldova, vicepremierul Cristina Lesnic, vor susține un briefing de presă sâmbătă, 11 mai. Evenimentul va avea loc la Casa Guvernului, începând cu ora 09.15.

În aceeași zi la Bender, oficialul va susține un briefing de presă, alături de liderul transnistrean Vadim Krasnoselski. Evenimentul va avea loc la ora 13.15 în incinta Cetății Bender.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:98 %
Vint:3,6 m/s
Mon
8
Tue
6
Wed
6
Thu
5
Fri
7
Arhivă Radio Chișinău