Fotografii din vagonul coupe de nouă generație, prezentat în Rusia

  • 23 Aprilie 2019 19:32

Compania federală de transport pasageri (FPK), companie fiică a "Căilor Ferate Ruse", a prezentat în Gara Riga din Moscova noul vagon coupe de ultimă generație.

Acesta va porni în călătorie în luna octombrie, a anunțat directorul general FPK, Petr Ivanov, în timpul ceremoniei de prezentare.

"Planificăm să-l punem pe șine în luna octombrie. Primul vagon coupe de ultimă generație va călători pe ruta Moscova-Belgorod" - a declarat Ivanov. Potrivit afirmațiilor sale, compania nu intenționează să mărească prețul biletului la aceste vagoane.

"În prezent, nu intenționăm să mărim prețul biletului la aceste vagoane. La noi, de regulă, valoarea biletului depinde de cerere și ofertă și de volumul vânzărilor" - a declarat directorul general al FPK.

Acesta a subliniat că noul vagon din noua generație se deosebește de celelalte prin confort crescut, acesta având cabine de duș, iar compartimentele sunt dotate de aparate de aer condiționat, seifuri, lămpi personale, frigidere și cuptoare cu microunde. Pasagerii vor avea acces la conexiuni Wi-Fi de mare viteză și la conectori USB.

Fotografii din vagonul coupe de nouă generație, prezentat în Rusia

Fotografii din vagonul coupe de nouă generație, prezentat în Rusia

sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău