FOTO | Un vehicul blindat al forțelor armate ucrainene a trecut peste un dispozitiv exploziv

  • 11 Iunie 2020 12:11
FOTO | Un vehicul blindat al forțelor armate ucrainene a trecut peste un dispozitiv exploziv

Zece militari ucraineni au fost răniți într-o explozie, după ce în cursul zilei de marți, transportorul blindat în care se aflau a trecut peste un dispozitiv explozibil neidentificat, în regiunea Donețk.

Potrivit defenseromania.ro, în jurul orei 9:30 a.m., pe 9 iunie 2020, un transportor blindat KrAZ Spartan al Forțelor Armate Ucrainene, fiind ultimul autovehicul care se afla în componența unui convoi militar, a trecut peste un dispozitiv exploziv neidentificat în orașul Avdiyivka, regiunea Donețk, precizează agenția UNIAN și publicația Ukrinform.net.

În urma detonării dispozitivului exploziv, 10 militari ai Gărzii Naționale a Ucrainei, care se aflau în transportorul blindat, au scăpat cu viața, suferind răni minore, precizează presa ucraineană, menționând că starea de sănătate a militarilor este destul de bună.

Instituțiile de aplicare a legii au deschis un dosar penal în temeiul articolului 258 aliniatul 2 (act de terorism ) din Codul penal al Ucrainei pentru a cerceta cauzele care au dus la producerea acestui incident, a declarat Parchetul General al Ucrainei.

Sursa FOTO: Star Media/Facebook
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău