FOTO | Un polițist s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce se deplasa la un alt accident

  • 13 Septembrie 2021 11:02
FOTO | Un polițist s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce se deplasa la un alt accident

Un polițist de patrulare s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce se deplasa la un alt accident.

 
Astăzi dimineață, aproximativ la orele 08:10 în Dispeceratul Nord al INSP a parvenit apelul 112 privind producerea unui accident rutier, cu persoane traumatizate, în apropiere de satul Colicăuți.
 
 
În timpul deplasării spre accident, în satul Halahora de sus, de pe un drum secundar, fără să se asigure, șoferul unui Audi, condus de o femeie de 46 de ani, nu a cedat trecerea echipajului de patrulare, lovind lateral mașina de serviciu. Ulterior, aceasta a fost proiectată într-un camion Volvo, se arată în comunicat.
 
În urma accidentului, polițistul de patrulare a fost transportat la Spitalul raional Edineț cu multiple traumatisme. Alte persoane nu au avut de suferit.
 
 
Cazul este documentat în continuare de IP Briceni.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău