FOTO | Un nou incendiu în Chișinău. A ars un depozit de crengi uscate din sectorul Botanica

  • 14 August 2017 07:54
FOTO | Un nou incendiu în Chișinău. A ars un depozit de crengi uscate din sectorul Botanica

O suprafață de aproape 40 de metri pătrați de vreascuri uscate care au fost strânse în urma intemperiilor din aprilie și adunate pe un teren din strada Decebal,7, a ars duminică, 13 august.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Pompierii au fost alertați, ieri, la ora 10 și 32 de minute pentru a interveni la lichidarea incendiului. La fața locului pentru stingere au fost îndreptate două autospeciale. Datorită intervenției operative a echipajelor, focul nu a obținut răspândire. Incendiul a fost lichidat complet către ora 11 și 15 minute.

Pe 24 iulie, la depozitul de crengi și arbori, colectați, la fel, în urma intemperiilor din aprilie, pe Stadionul Republican a izbucnit un incendiu de proporții. Suprafața afectată a fost estimată la aproape de 6 mii metri pătrați. Și pe 9 iulie, noaptea, un incendiu de proporții a izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani, care, la fel, au fost adunate în urma intemperiilor din aprilie.

De menționat că toate trei incendii s-au produs în condițiile unor temperaturi extrem de ridicate, fiind emise în aceste perioade Coduri Galbene de caniculă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău