FOTO | Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe teritoriul unei baze de odihnă de la Vadul lui Vodă. O persoană a murit

  • 27 Octombrie 12:13
FOTO | Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe teritoriul unei baze de odihnă de la Vadul lui Vodă. O persoană a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în această dimineață pe teritoriul bazei de odihnă „Speranța” din orașul Vadul lui Vodă, iar în urma impactului a izbucnit un incendiu. Patru echipe de salvatori și pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. Salvatorii au depistat în interiorul avionului cadavrul unei persoane.

 
Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:00.
 
Potrivit informațiilor înregistrate, incendiul a izbucnit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe teritoriul bazei de odihnă.
 
Patru echipaje de salvatori și pompieri au interbenit pentru a stinge flăcările. Aceștia au stabilit că flăcările au cuprins în totalitate aeronava căzută pe acoperișul unei clădiri cu un nivel. Totodată, în timpul intervenției pompierii au depistat în interiorul avionului cadavrul unei persoane.
 
Cauza și circumstanțele producerii accidentului aviatic urmează a fi stabilite de organele de resort.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Mon
14
Tue
12
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Arhivă Radio Chișinău