FOTO | Premierul României, Viorica Dăncilă, a venit în R.Moldova. Programul vizitei

  • 27 Februarie 2018 10:26
FOTO | Premierul României, Viorica Dăncilă, a venit în R.Moldova. Programul vizitei

Premierul României Viorica Dăncilă întreprinde astăzi o vizită oficială la Chișinău, unde se va întâlni cu premierul Pavel Filip și cu președintele Parlamentului Andrian Candu.

Potrivit Radio România Actualități, la Chișinău, Viorica Dăncilă va reafirma sprijinul constant și ferm al României pentru aspirațiile europene ale R. Moldova și va îndemna la continuarea reformelor structurale.

Cei doi premieri vor ține o conferință de presă după întrevederea bilaterală, iar în după-amiaza zilei vor participa la ceremonia de inaugurare a Asociației Investitorilor Români din Republica Moldova.

În cadrul vizitei este așteptată și semnarea unui contract ce are în vedere construirea unui gazoduct și distribuirea de gaz în partea vestică a R. Moldova, de la Iași-Ungheni până la Chișinău.

Vizita Vioricăi Dăncilă la Chișinău a fost precedată de o deplasare a vicepremierului pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, la București, săptămâna trecută. Atunci, Iurie Leancă a declarat că a primit asigurări că vor fi depuse toate eforturile ca gazoductul Iași-Ungheni să fie extins până la Chișinău în acest an.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău