FOTO | Peste două mii de persoane și-au făcut rapelul în cadrul Maratonului Vaccinării organizat de Universitatea de Medicină, care continuă și astăzi

  • 13 Iunie 2021 11:15
FOTO | Peste două mii de persoane și-au făcut rapelul în cadrul Maratonului Vaccinării organizat de Universitatea de Medicină, care continuă și astăzi Foto: USMF

”Maratonul Vaccinării” organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” continuă și astăzi, 13 iunie, până la ora 18:00. Cei care s-au vaccinat acum două săptămâni cu Pfizer și Sinopharm își pot administra rapelul.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul zilei de ieri au fost vaccinate 2170 de persoane, dintre care 1934 - cu Pfizer și 236 - cu Sinopharm.

Totodată, alte nouă persoane au fost imunizate cu prima doză de vaccin AstraZeneca.

„În procesul de vaccinare sunt antrenați medici de familie și asistenți medicali de la Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară a USMF „Nicolae Testemițanu”, membri ai comunității universitare – cadre științifico-didactice de la catedrele clinice, medici-rezidenți, studenți și personalul administrativ”, se menționează într-un mesaj, plasat pe pagina de Facebook a USMF.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău