FOTO | O nouă zi de proteste în Piața Victoriei, la București. Mesajele afișate de manifestanți: „Știm ce ați făcut astă seară”

  • 12 August 2018 08:32
FOTO | O nouă zi de proteste în Piața Victoriei, la București. Mesajele afișate de manifestanți: „Știm ce ați făcut astă seară”

A fost o nouă seară de proteste în Piața Victoriei din București. Zeci de mii de oameni au scandat lozinci prin care au cerut demisia guvernanților. Manifestația s-a desfășurat fără incidente, relatează Radio România Actualități.

Singurele urgențe medicale nu au fost generate de agresiuni, precum cele de vineri.Acelea s-au soldat cu 452 de răniți, atât din rândul protestatarilor cât și al forțelor de ordine. Doar șase mai sunt internate în spital, în stare stabilă.

Ieri, ministrul sănătății, Sorina Pintea, a stat de vorbă cu pacienții internați la Spitalul Floreasca.

„Nu are o ruptură de coloană cervicală. Este bine, s-a ridicat din pat, a comunicat. Așteaptă să meargă la serviciu. Am stat de vorbă și cu cei doi colegi ai ei, apoi cu o domnișoară de 29 de ani care are o plagă la picior – din fericire, și ea este bine, apoi cu un băiat de 37 de ani care avea un cartuș sau proiectil în picior; și l-a extras singur. Dar sunt bine”, a spus ea.


Foto: HotNews.ro

Și în marile orașe, mii de oameni au ieșit în stradă în semn de solidaritate cu protestele din Capitală. Au fost manifestații în Cluj, Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași, Arad, Bacău sau Constanța.


Foto: HotNews.ro
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău