FOTO | „Madame Tussauds" a dezvăluit cea mai recentă atracție. „Donald Trump boxează cu Angela Merkel”

  • 15 August 2018 08:10
FOTO | „Madame Tussauds CNN

Muzeul figurilor de ceară "Madame Tussauds" din Berlin a dezvăluit, marți, cea mai recentă atracție, o reprezentare a președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care lovește cu pumnul o imagine a cancelarului Germaniei, Angela Merkel, lipită pe o minge de box, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Spre deosebire de figurile de ceară obișnuite, reprezentarea lui Trump de la muzeul din Berlin este de fapt un actor care poartă o mască din silicon modelată după chipul președintelui american miliardar și dansează pe hit-ul Abba "Money, Money, Money".

Debutul relației dintre cei doi lideri a fost unul rece, deși Donald Trump a declarat luna trecută că a avut o "întâlnire grozavă" cu Angela Merkel în marginea summitului NATO.



Lui Trump i-au fost luate măsurile pentru Muzeul "Madame Tussauds" din New York, în 1997, pe vremea când era dezvoltator imobiliar.

Nouă persoane au lucrat mai bine de două luni pentru a realiza masca de silicon, dotată cu păr natural, a explicat purtătoarea de cuvânt a muzeului din Berlin, Nina Zerbe.

"Până la urmă, oamenii îl găsesc amuzant și vor să facă poze cu el. Ei nu sunt dezgustați", a spus ea.

"Cu un an în urmă, când am expus figura de ceară, am observat că nu este o persoană percepută în mod negativ sau căreia vizitatorii ar vrea să-i facă rău", a precizat Zerbe.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău