FOTO | Inspectorii de mediu au eliberat două căprioare ținute ilegal în captivitate în raionul Nisporeni

  • 23 Iulie 14:05
FOTO | Inspectorii de mediu au eliberat două căprioare ținute ilegal în captivitate în raionul Nisporeni

Inspecția pentru Protecția Mediului (IPM) a anunțat astăzi despre o operațiune de eliberare din captivitate ilegală a două căprioare. Animalele au fost investigate și lăsate în spațiul lor natural, transmite MOLDPRES.

Potrivit IPM, angajații subdiviziunii teritoriale Nisporeni au primit un apel telefonic, precum că un locuitor al satului Odobești, ține în captivitate două căprioare. Inspectorii au mers la fața locului, unde informația s-a confirmat. Căprioarele au fost ridicate și transmise Ocolului Silvic Grozești. După un control veterinar căprioarele au fost eliberate în habitatul lor natural.

„Persoana vinovată de săvârșirea contravenției a fost citată la sediul IPM Nisporeni pentru a fi sancționată conform prevederilor legislației de mediu”, indică sursa citată.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului își exprimă recunoștința față de cetățeanul care a alertat inspectorii de mediu și îndeamnă toți locuitorii să urmeze acest exemplu, contribuind activ la protejarea și conservarea faunei.

img24005583

img24005583

img24005583

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sun
21
Mon
21
Tue
22
Wed
21
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău