FOTO | Incendiul de pe Stadionul Republican din Capitală a fost lichidat

  • 24 Iulie 2017 12:34
FOTO | Incendiul de pe Stadionul Republican din Capitală a fost lichidat

Incendiul de Statdionul Republican din Chișinău a fost lichidat în jurul orei 10.00, fără să mai existe risc de extindere a focului. Suprafața afectată a fost estimată la aproape de 6 mii metri pătrați, potrivit datelor furnizate de pompieri.

Incendiul de proporții a izbucnit în această dimineață la depozitul de crengi și arbori de pe Stadionul Republican. Pe loc au intervenit 17 autospeciale, transmite IPN.

Șeful-adjunct al Direcției Situații Excepționale din municipiul Chișinău, Liviu Merzâncu, a declarat la ședința operativă de la Primăriei că incendiul s-a răspândit pe o suprafață foarte mare. În scurt timp la fața locului au fost îndreptate 17 autospeciale de intervenție și 80 de pompieri.



Viceprimarul Nistor Grozavu a solicitat măsuri de urgență pentru a nu permite extinderea incendiului, dar și a preveni alte incendii în locurile unde au fost depozitate crengile din oraș.

Conform datelor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, victime nu au fost înregistrate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău