FOTO | Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, organizată în premieră în orașul Cluj- Napoca

  • 22 Mai 17:54
FOTO | Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, organizată în premieră în orașul Cluj- Napoca

Circa 20 de antreprenori autohtoni au participat, în acest weekend, la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Cluj- Napoca,.

Expoziția s-a desfășurat în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, în cadrul evenimentului „Zilele Clujului | 18 – 21 Mai 2023”

.„Din anul 2016, CCI a RM organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Brașov, Baia- Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, am ajuns și la Cluj-Napoca. Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, totodată, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România. Produsele noastre au valoare, sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în cât mai multe regiuni din România”, a spus Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.


 

Ediția din acest an a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ambasada Republicii Moldova în România, Primaria Cluj-Napoca, Consiliul local Cluj-Napoca și Asociația Meșteșugarilor Cluj-Napoca.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău