FOTO | De două zile deșeurile din Capitală nu mai sunt evacuate

  • 05 Iunie 2017 08:23
FOTO | De două zile deșeurile din Capitală nu mai sunt evacuate

De mai bine de două zile deșeurile din Capitală nu mai sunt evacuate, astfel că tomberoanele sunt arhipline, iar oamenii depun resturile pe unde apucă.

Premierul Pavel Filip a dat vina pe autoritățile municipiului Chișinău pentru problemele apărute la salubrizarea orașului pentru că nu ar fi identificat soluții, așa cum le-au promis locuitorilor din Bubuieci. Pavel Filip a convocat ieri o ședință operativă la care a discutat acest subiect, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viceprimarul  Capitalei Nistor Grozavu a comunicat că situația dificilă s-a iscat acum trei zile,  după ce zeci de locuitori ai comunei Bubuieci au blocat accesul camioanelor Regiei „Autosalubritate” spre groapa de gunoi din localitate.

În luna martie, localnicii au primit asigurări din partea municipalității că în timp de 45 de zile va fi găsit un alt loc pentru evacuarea deșeurilor, dar promisiunea nu a fost respectată.

Premierul a accentuat că fiecare autoritate trebuie să-și asume responsabilitățile și să le îndeplinească. Totodată, Pavel Filip dispus crearea unui grup de lucru care să analizeze situația creată și să vină cu propuneri raționale de soluționare a problemei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău