Foto | Cât au cheltuit angajații Primăriei Chișinău în prima lună de mandat

  • 29 Decembrie 2019 13:50
Foto | Cât au cheltuit angajații Primăriei Chișinău în prima lună de mandat

Angajații Primăriei Chișinău au cheltuit doar în luna decembrie peste 77 de mii de lei pentru deplasări. Peste 47 de mii de lei au fost folosiți pentru a cumpăra bilete, arată o notă informativă publicată de consilierul liberal Ion Cebanu, după o interpelare pe care a făcut-o la Primărie.

Cele mai multe vizite au fost făcute de către primarul Ion Ceban, consiliera acestuia, Natalia Ixari și viceprimarii Angela Cutașevici și Victor Chironda. 

În doar prima lună de mandat, noii angajați ai Primăriei municipiului Chișinău au efectuat deplasări în Federația Rusă, Ucraina, Turcia, Belarus și România.

Potrivit notei informative făcută publică de consilierul municipal al Partidului Liberal, cea mai scumpă deplasare a fost cea a viceprimarului Victor Chironda, în Federația Rusă, care a costat puțin peste 4 mii de lei.

Pentru primarul Ion Ceban cea mai scumpă deplasare a fost în Turcia, la Istanbul, pentru care municipalitatea a plătit peste 3 mii de lei.

Ion Cebanu nu a comentat deocamdată aceste informații, însă anterior a declarat că nu știe exact cât costă deplasările sale, întrucât unele nu sunt plătite din bani publici.

 

Foto | Cât au cheltuit angajații Primăriei Chișinău în prima lună de mandat

 

 Sursa foto: Ion Cebanu, consilier PL / Facebook

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău