FOTO | Bufet cu brânzeturi, rochii de mireasă roz-prăfuit și torturi, la târgul de nunți din Timișoara

  • 15 Ianuarie 2017 14:56
FOTO | Bufet cu brânzeturi, rochii de mireasă roz-prăfuit și torturi, la târgul de nunți din Timișoara

Bufet cu brânzeturi, filmări cu macara, borcănele cu miere oferite ca mărturii, torturi pe buturugă din lemn sau rochii de mireasă în nuanța roz-prăfuit sunt doar câteva dintre ofertele inedite la târgul de nunți organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în acest sfârșit de săptămână.

Peste 100 de firme din județul Timiș, dar și din țară, care își desfășoară activitatea în domeniul nunților, participă în acest weekend la evenimentul “Târg pentru Mirese”, organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. La eveniment sunt și expozanți care oferă produse și servicii inedite, precum filmări cu macara sau torturi pe buturugă din lemn, cu blaturile la vedere.

În ceea ce privește rochiile de mireasă, producătorii spun că noutatea acestui an sunt cele în nuanța roz-prăfuit. De asemenea, se poartă și rochiile de mireasă în nuanțe de crem sau de alb, precum și cele tip prințesă, cu multă dantelă.

“Anul acesta se poartă foarte mult nuanța ivory, nuanțele de crem până la bej, albul prăfuit, se poartă dantela, croiurile prințesă se vând foarte bine, cu fundiță în talie, cu breteluță din dantelă și cu decolteu în formă de inimă. Rochiile tip sirenă nu le promovăm foarte mult, pentru că asemenea modele se pot purta și cu alte ocazii, plus că nu avantajează orice trup și orice stil. Prețurile noastre sunt de producător și sunt cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei. Pe perioada expozițiilor, mai facem și reduceri, pentru a ajuta miresele și bugetul nunții”, a explicat Monica Lungu, producător de rochii de mireasă din Timișoara.

Totodată, pe lângă tradiționalul candy bar, o firmă le recomandă viitorilor miri să încerce și bufetul cu brânzeturi la petrecerea de nuntă, care este alcătuit din câteva sortimente de brânză, fructe, tartine sărate umplute cu foie gras sau rondele cu icre negre. Prețurile încep de la 250 de euro, pentru un cheese bar pentru 100 de invitați.

 

De asemenea, un producător de miere naturală din județul Timiș oferă mărturii dulci. Și anume, borcănele cu miere. “Noi suntem producători de miere și atunci ne-am gândit să oferim mărturii dulci, adică mici borcănele cu miere naturală. Un borcănel mai mare costă 8 lei și poate fi oferit unui cuplu, iar două mici costă 7,5 lei”, a explicat Radu Ioan Ciucur, reprezentantul firmei producătoare de miere.

Totodată, câțiva expozanți oferă spre închiriere cabine foto, astfel încât invitații să rămână cu o amintire specială de la nuntă, pentru că primesc pozele pe loc și pot să le urce instant și pe rețelele de socializare. Un astfel de aparat poate fi închiriat cu 75 de euro pe oră.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău