FOTO | Armata a intervenit pentru deblocarea circulației pe drumurile afectate de ninsori

  • 24 Martie 2018 09:17
FOTO | Armata a intervenit pentru deblocarea circulației pe drumurile afectate de ninsori

O mașină de mare tonaj încărcată cu combustibil a deraiat vineri seara târziu în șanț la kilometrul 25 de la Chișinău, în direcția Bălți. Ministerul Apărării anunță că la fața locului au intervenit geniștii Batalionului „Codru” al Armatei Naționale pentru tractarea camionului pe carosabil, transmite IPN.

Tot aseară a avut loc un accident cu implicarea a două microbuze și două autoturisme, care s-a produs la cinci kilometri de la Ștefan Vodă spre Tudora. Patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Militarii Batalionului 4 antiaerian au intervenit pentru descarcerarea și transportarea răniților la spitalul din Ștefan Vodă.

Potrivit datelor Ministerului Apărării, de pe traseele și drumurile naționale au fost deblocate și tractate 42 de mașini de mare tonaj și autoturisme (TIR-uri, microbuze,etc,) și peste 45 de persoane.

Sursa FOTO: www.facebook.com/MDAarmy

Ministerul Apărării notează că  în toate unitățile militare ale Armatei Naționale sunt formate echipe mobile, dotate cu tehnică specială, pregătite să intervină pentru acordarea ajutorului necesar. Militarii au activat toată noaptea până la ora 4.00. La moment toate echipele mobile și tehnica din dotare au revenit în locurile de dispunere permanentă și sunt gata să intervină, la solicitare, din nou. 

Un alt accident s-a produs între localitățile Ialoveni și Costești, unde un microbuz de pe ruta Chișinău-Molești a derapat și s-a răsturnat. Ca urmare, patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău