FOTO | Ajutorul României continuă să fie distribuit. Spitalele care au beneficiat de echipamentele și materialele necesare în lupta cu COVID-19

  • 14 Mai 2020 19:33
FOTO | Ajutorul României continuă să fie distribuit. Spitalele care au beneficiat de echipamentele și materialele necesare în lupta cu COVID-19

Ambasada României la Chișinău informează ca astăzi, 14 mai 2020, a continuat la Depozitul „Sanfarm-Prim” din Chișinău distribuirea ajutorului umanitar acordat de România pentru combaterea pandemiei de COVID-19 în Republica Moldova.

Beneficiarii acestui sprijin au fost Spitalul Raional Briceni, Spitalul Raional Comrat, Spitalul Raional Căușeni, Centrul de Sănătate Ialoveni, Spitalul Raional Sîngerei, Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, IMSP Clinica Universitară AMP a USMF „Nicolae Testemițanu”, Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii Chișinău, IMSP Centrul de Sănătate Criuleni, Spitalul Cancelariei de Stat Chișinău, Sanatoriul „Constructorul” (COVID-19) Chișinău, Institutul Mamei și Copilului Chișinău, Spitalul Raional Dondușeni, Administrarea Națională a Penitenciarelor, Spitalul Clinic nr.1, IMSP Centrul de Sănătate Basarabeasca, Maternitatea nr.2 Chișinău.

Acțiunea va continua și în zilele următoare.

Menționăm că România a oferit R.Moldova un ajutor umanitar în valoare de 3,5 milioane de euro în vederea combaterii COVID-19.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău