FOTO | 2017, anul lui Cristiano Ronaldo

  • 30 Decembrie 2017 15:26
FOTO | 2017, anul lui Cristiano Ronaldo

Portughezul Cristiano Ronaldo este protagonistul unora dintre cele mai importante momente din 2017 din fotbalul mondial. În ultimele 12 luni, el a câștigat trofee cu Real Madrid, dar și trofee individuale, învingându-l pe veșnicul său rival Lionel Messi. În plus, portughezul a avut și din punct de vedere al vieții personale un an foarte bun, născându-i-se trei copii.

Ronaldo a început anul primind, la 9 ianuarie, premiul The Best pentru cel mai bun jucător din lume în 2016, din partea FIFA.

După obținerea acestui trofeu, Cristiano Ronaldo a câștigat cu Real Madrid campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și, în decembrie, Cupa Mondială a Cluburilor.

La 23 octombrie, Cristiano Ronaldo a primit premiul FIFA The Best pentru cel mai bun fotbalist al anului 2017. Au mai fost finaliști pentru acest trofeu, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) și brazilianul Neymar (PSG). La ediția din ianuarie, finaliști au mai fost Messi și francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid).

La 7 decembrie, Ronaldo a primit pentru a cincea oară în carieră trofeul Balonul de Aur, într-o ceremonie desfășurată la Turnul Eiffel. Pe locul doi s-a clasat Lionel Messi. Cristiano Ronaldo a mai câștigat Balonul de Aur în 2008, 2013, 2014 și 2016.

FOTO | 2017, anul lui Cristiano Ronaldo

La începutul verii, la 8 iunie, Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, mama celor doi copii, Eva și Mateo, fiind una surogat. Cinci luni mai târziu, lui Ronaldo i s-a născut al patrulea copil, partenera sa de viață Georgina Rodriguez dând naștere unei fetițe. Ronaldo mai un băiat de șapte ani, Cristiano Jr.

Și jucătoarea de tenis Serena Williams a avut un an important din punct de vedere al vieții personale. Williams, fostă număr 1 mondial, a devenit mamă la 1 septembrie, ea dând naștere unei fetițe, Alexis Olympia Ohanian.

FOTO | 2017, anul lui Cristiano Ronaldo

La 16 noiembrie, Serena Williams, 36 de ani, s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, 34 de ani, cofondator al rețelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

Dintre vedetele sportului mondial, în 2017 brazilianului Roberto Carlos (44 de ani) i s-a născut al nouălea copil, dar și un nepot. La 9 iulie, soția fostului fotbalist, Mariana, a dat naștere unei fetițe.

FOTO: Facebook Roberto Carlos
FOTO: Facebook Roberto Carlos

Roberto Carlos mai are trei copii - Roberta, Giovanna și Roberto Carlos Jr (adoptat) - din prima sa căsnicie, cu Alejandra, patru copii - Carlos Eduardo, Christopher, Luca și Rebeca din alte relații și o fetiță, Manuela, cu actuala sa soție. La 12 octombrie, fiica lui Roberto Carlos, Giovanna, a dat naștere unui băiețel.

viewscnt

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău