FOTO | 131 de atracții turistice ale orașului Chișinău au fost incluse într-o hartă interactivă

  • 15 August 2017 17:09
FOTO | 131 de atracții turistice ale orașului Chișinău au fost incluse într-o hartă interactivă

131 de atracții turistice ale orașului Chișinău au fost incluse într-o hartă interactivă a Capitalei. Harta, intitulată „Descoperă Chișinău 2017”. Pe hartă se regăsesc edificii, parcuri, teatre și muzee. De asemenea, pe hartă se regăsesc și cele mai importante străzi din capitală, rețeaua de transport public, lista tuturor ambasadelor și consulatelor, arterele principale de acces în Chișinău.

Autorii hărții spun că au selectat locurile turistice după ce s-au consultat cu mai mulți experți și au realizat un sondaj printre locuitorii Capitalei. Printre atracțiile turistice de pe hartă se numără parcurile din Capitală, Arcul de triumf, Catedrala, Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, Stadionul Zimbru.

Autorii publicației spun că prin această hartă și-au propus să identifice mai multe atracții turistice din orașul Chișinău, inclusiv unele mai puțin cunoscute și să le arate atât locuitorilor Capitalei, cât și turiștilor.

Hărțile pot fi cumpărate în chioșcuri, în unele librării, dar și în hoteluri la un preț de 20 de lei. Hărțile „Descoperă Chișinău2017” pot fi găsite în trei limbi – română, rusă și engleză. Tirajul este de 30 de mii de exemplare.

„Descoperă Chișinăul 2017” este o publicație elaborată la inițiativa companiei de cercetări sociologice și analize economice iData , care ulterior a devenit un proiect independent realizat sub egida iMaps. Valoarea proiectului este de 270 de mii de lei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău