Fotbal-EURO 2020: Bale, printre cei mai buni jucători din Europa, spune Florentino Perez

  • 25 Iunie 2021 18:33
Fotbal-EURO 2020: Bale, printre cei mai buni jucători din Europa, spune Florentino Perez

Gareth Bale este ''unul dintre marii jucători din Europa'', a declarat vineri președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, care însă nu a dorit să vorbească despre viitorul atacantului galez pe Santiago Bernabeu, scrie DPA, citat de AGERPRES.

''Bale este un jucător grozav. După cum îl văd, este unul dintre marii jucători din Europa. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc de la el este la Kiev (finala Ligii Campionilor împotriva lui Liverpool - n. r.). Lovitură de cap și înscrie un gol. Aș vrea să rămână la Real Madrid, eu îi iubesc pe toți jucătorii Realului'', a spus Perez.

Gareth Bale, care are contract cu Real Madrid până în iunie 2022, a căzut în dizgrația tehnicianului francez Zinedine Zidane și a evoluat în ultimul sezon sub formă de împrumut la Tottenham.

Țara Galilor va juca sâmbătă cu Danemarca în optimile de finală ale EURO 2020.

Gareth Bale dezvăluia recent că vrea să revină în sezonul viitor la Real Madrid, pentru ultimele 12 luni de contract.

"Am venit la Spurs în acest sezon mai ales fiindcă am vrut să joc fotbal", declara Bale în urmă cu două luni, adăugând că dorește de asemenea să fie în formă la EURO 2020. "Planul inițial a fost să joc doar un sezon la Spurs, iar după EURO mai am un an de contract cu Real Madrid și planul meu este să mă întorc", a spus el.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău